Tvrtka Rinels d.o.o. osnovana je 2014. godine s glavnim ciljem stvaranja inovativnih ekspertnih poslovnih programa te pružanju korisnicima usluga podrške u poslovanju.

U ovoj fazi razvoja potrebno je aplikaciju prilagoditi tržištu i započeti sa pred-komercijalnim aktivnostima kako bi proizvod što prije izašao na tržište. MedCRM je namijenjen privatnim medicinskim ustanovama te on predstavlja programsko rješenje koje spaja do sada razdvojene svjetove prodaje (Customer Relationship Management), medicinskog poslovanja (Bolnički Informacijski Sustav) te značajne elemente poslovnog software-a (Enterprise Resource Planning).


MedCRM najvećim dijelom namijenjen je poslovanju privatnih poliklinika, ali i manjih privatnih ordinacija kojima svojim specijaliziranim funkcionalnim rješenjima omogućuje ubrzani protok informacija, evidenciju svih poslovnih događaja, detaljnu poslovnu analitiku te minimiziranju rizika pogrešaka prilikom svakodnevnog rada što dovodi do povećanja kvalitete i održavanja visokih standarda rada. MedCRM upravlja kontaktima poliklinike s postojećim i budućim pacijentima/klijentima te obuhvaća podatke prikupljene iz različitih komunikacijskih kanala (telefon, e-mail, live chat, socijalne mreže itd.)

Pored klasičnih CRM funkcionalnosti, u MedCRM su inkorporirane i posebne medicinske funkcionalnosti kakve se ne mogu pronaći kod generičkih CRM rješenja, što ovo rješenje čini jedinstvenim na tržištu.

Ciljevi i očekivani rezultati

U sklopu predloženog projekta tvrtka Rinels namjerava riješiti probleme s kojima se susreće u namjeri komercijalizacije proizvoda „MedCRM“.

  1. Prilagodba rješenja tržištu i dodavanje novih inovativnih funkcionalnosti

  2. Provesti marketinške aktivnosti kako bi se potencijalno tržište što bolje upoznalo sa rješenjem MedCRM

  3. U svrhu povećanja komercijalne isplativosti projekta, omogućiti će se potencijalnim klijentima pristup DEMO verziji MedCRM-a

  4. Potrebno je zaštititi intelektualno vlasništvo nastalo u sklopu razvoja projekta.

  5. Rezultat rada na projektu MedCRM biti će povećanje prihoda, ali i širenje na nova tržišta što se poklapa sa našom misijom i vizijom poslovanja, te će se neminovno otvoriti potreba za novim zapošljavanjem..

  6. Internacionalizacijom MedCRM-a otvaraju se mogućnosti stvaranja i novih poslovnih partnerstava prvenstveno sa proizvođačima medicinske opreme u cilju integracije naših rješenja te prodaju kroz njihove prodajne kanale. Sve navedeno bi značajno utjecalo na razvoj našeg poduzeća, podizanje konkurentnosti ali i na stjecanje novih znanja te partnerstva


Naziv projekta: MedCRM

Nositelj projekta: Rinels d.o.o.

Ukupna vrijednost projekta: 1.661.422,00 HRK

Iznos koji sufinancira EU: 1.495.279,80 HRK

Razdoblje provedbe projekta: 15. 01.2017. do 15. 01.2019.

Web: www.medcrm.hr

E-mail: kontakt@rinels.hr

www.strukturnifondovi.hr

Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost tvrtke Rinels d.o.o.

Contact us and we will be happy to arrange a free demonstration

Try medCRM

Sign up to our newsletter